ETT FAMILJEFÖRETAG GRUNDAT 1901…

Barry's Tea grundades 1901 av James J. Barry, farfar till Peter Barry. Från allra första början så har kvalitet varit kärnan i vår familjeverksamhet. År 1934 blev Anthony Barry tilldelad 'Empire Cup for teablending' och fick på så sätt sin expertis inom tehandeln bekräftad. Denna tradition av kompromisslös kvalitet vidhåller vi än i denna dag.

VI HAR ALDRIG GLÖMT VÅRT URSPRUNG

Precis som vi med våra hållbara affärsmetoder stödjer lokala samhällen, så är även vårt engagemang för Irland orubbligt. Vi har alltid känt starka band till vårt ursprung, och varje år stödjer vi många kulturella, utbildande och samhällsutvecklande projekt.

DE TIDIGA ÅREN...

Fram till 1960-talet kom vårt te huvudsakligen från Indien och Sri Lanka och såldes främst i vår butik på Prince's Street i Cork. Men när dessa sorter fortsatte att växa i popularitet utökade vi våra grossist- och distributionskanaler. Vi började sälja vårt te till andra butiker i Cork, expanderade till förorterna och sedan ut till resten av landet.

VIDGAR VÅRA VYER...

År 1960 blev Peter Barry (son till Anthony)banbrytande inom grossistförsäljningen av te och började importera teer från Östafrika. Vi fick ett otroligt gensvar på dessa nya teblandningar, och det blev något av ett signum för Barry´s Tea. Det visade sig tydligt att friskheten, smaken och den gyllene färgen var något som var helt unikt för våra tesorter.

HÅLL KONTAKTEN MED BARRY'S TEA

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

Sågvägen 24a, 184 40 Åkersberga
070-88 70 305